Poštár Balotelli sa usmial iba pre tých, ktorí mu veria

NETKY.SK • 11 Február 2015, 15:12 • 2 min
Poštár Balotelli sa usmial iba pre tých, ktorí mu veria

LIVERPOOL - Kontroverzný taliansky útočník Mario Balotelli značne chladne prijal utorňajší rozhodujúci gól v zápase 25. kola najvyššej anglickej futbalovej súťaže Premier League medzi FC Liverpool a Tottenhamom Hostpur (3:2). Zblízka skóroval v 83. min deväť minút po svojom príchode na trávnik Anfield Road.

slovakia

left justify in out

O nejakých desať minút neskôr namiesto osláv zmizol medzi prvými v tuneli vedúcom do kabín.

 

"Skvelý zápas, panstvo!!! Tento úsmev je LEN pre tých, ktorí mi stále veria a neochvejne ma podporujú. Ďakujem a Forza Liverpool. Teraz však hlavu dolu a naďalej tvrdo makať," uviedol Balotelli prostredníctvom Instagramu a pridal selfie s rozžiarenou tvárou. 

 

 

 

 

Web Sky Sports v tejto súvislosti pridal prehľad bizarných Balotelliho osláv. V októbri 2011 odkryl pod dresom tielko s nápisom: "Prečo vždy ja?", čím poukázal na to, ako jeho výstrelky priťahujú pozornosť. V novembri 2011 si nonšalantne zložil ruky pred hruď, akože nič. V júni 2012 dostal žltú kartu za vyzlečenie dresu. Neskôr skonštatoval, že to bol trest za žiarlivosť na jeho vypracované telo. V júni 2012 mu Leonardo Bonucci zapchal rukou ústa a potom povedal: "Urobil som to preventívne, pretože Mario je impulzívny, to však zároveň patrí k jeho prednostiam." 

 

Samotný Balotelli kedysi vyhlásil, že nevidí dôvod prejavovať po zásahoch do siete nadšenie: "Len robím moju prácu. Keď poštár doručí list, oslavuje?" 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies