Posledný tím Primera Division Levante povedie tréner Rubi

NETKY.SK • 28 Október 2015, 16:51 • 2 min
Posledný tím Primera Division Levante povedie tréner Rubi

MADRID - Novým trénerom posledného tímu španielskej futbalovej Primera Division Levante sa stal Joan Francesc Ferrer Sicilia, ktorého prezývajú "Rubi". Na lavičke nahradil odvolaného Lucasa Alcaraza.

slovakia

left justify in out

Rubi bol bez práce po tom, ako ho vedenie Valladolidu prepustilo po neúspešnom play off v boji o postup do najvyššej súťaže. "S novým trénerom sme sa dohodli na spolupráci do konca sezóny s opciou na ďalšie dva roky," uvádza sa v stanovisku klubu na webovej stránke. Štyridsaťpäťročný kouč má povesť talentovaného trénera v nižších súťažiach, skúsenosti zbieral aj ako člen realizačného tímu Tita Vilanovu v FC Barcelona.

 

Levante vyhodilo Alcaraza po nedeľňajšej prehre 0:4 s Realom Sociedad San Sebastian, ktorá odsunula tím na dno tabuľky. V deviatich zápasoch nazbierali hráči Levante šesť bodov, rovnako ako Las Palmas a Granada. Premiéru absolvuje Rubi v sobotu na horúcej pôde Valencie.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies