Posledná žuvačka Alexa Fergusona má hodnotu 460-tisíc eur

NETKY.SK • 21 Máj 2013, 15:17 • 2 min
Posledná žuvačka Alexa Fergusona má hodnotu 460-tisíc eur

MANCHESTER - Posledná žuvačka, ktorú použil vo funkcii futbalového trénera Alex Ferguson, má hodnotu 460-tisíc eur.

slovakia

left justify in out

Držiteľ šľachtického titulu Sir Ferguson absolvoval záverečný zápas v úlohe kormidelníka Manchestru United v nedeľu na ihrisku West Bromwich Albion (5:5). Sedemdesiatjedenročný Škót sa pred pár týždňami rozhodol ukončiť trénerskú kariéru, "červených diablov" viedol neuveriteľných takmer 27 rokov.

Alex Ferguson je známy žuvaním žuvačky počas stretnutí svojich zverencov a kardinálny úlovok sa podaril jednému z fanúšikov po dueli vo West Bromwichi. Získal poslednú žuvačku populárneho futbalového kouča a ponúkol ju prostredníctvom internetovej aukčnej siete eBay. Najvyššia ponuka dosiahla podľa londýnskeho denníka Metro 460-tisíc eur a peniaze by mali údajne poputovať na konto charitatívnej organizácie Manchestru United MU Foundation. Po uzavretí licitácie už nie je možné získať žuvačku na eBay-i.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies