Posledná rozlúčka s poslancom Ondrejom Binderom bude v utorok vo Svätom Antone

NETKY.SK • 16 Máj 2016, 21:11 • 2 min
Posledná rozlúčka s poslancom Ondrejom Binderom bude v utorok vo Svätom Antone

BANSKÁ BYSTRICA – Posledná rozlúčka s poslancom Národnej rady SR za stranu Kotleba - Ľudová strana Naše Slovensko (ĽSNS) Ondrejom Binderom bude v utorok (17.5.) o 15.00 h vo Svätom Antone, kde žil. Informuje o tom na sociálnej sieti ĽSNS.

slovakia

left justify in out

Príčinou náhleho úmrtia poslanca za volantom bol infarkt. TASR to potvrdila polícia. Binder skonal v piatok (13.5.) dopoludnia počas jazdy medzi Banskou Belou a Banskou Štiavnicou.

 

"Podľa predbežných výsledkov pitvy bezprostrednou príčinou smrti vodiča bol infarkt," konštatovala pre TASR banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Andrea Petrovičová. Alkohol u neho nezistili.

 

Poslanec NR SR šoféroval svoju Škodu Octavia. Po prejdení miernej pravotočivej zákruty zrazu prešiel do protismeru a bočnou stranou vozidla narazil do zvodidiel. Privolaní záchranári sa pokúšali o jeho resuscitáciu, ale neúspešne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies