Posledná rozlúčka s Karolom Polákom: Krátko pred smrťou poslal dojímavý odkaz Gottovi

NETKY.SK • 23 Január 2016, 11:23 • 2 min
Posledná rozlúčka s Karolom Polákom: Krátko pred smrťou poslal dojímavý odkaz Gottovi

BRATISLAVA - Včera sa konala v bratislavskom krematóriu posledná rozlúčka s nezabudnuteľným komentátorom Karolom Polákom.

slovakia

left justify in out

S československou legendou sa prišlo rozlúčiť množstvo ľudí nielen zo športového sveta ako aj jeho najbližšia rodina manželka Agáta, syn Karol a dcéra Vierka. Lúčiaci sa hovorili o veľkej strate. Poláka napokon všetci prítomní odprevadili skandovaným potleskom ako na štadióne.

 

Karol Polák len pár hodín pred smrťou povzbudil českého Slávika Karla Gotta, ktorý bojuje s rakovinou. Odkaz zverejnil denník Blesk.

 

“Milý Karel, myslím si, že si môžem dovoliť Ti tykať, som od Teba trochu starší a vlastne sme z rovnakej brandže. Ocitli sme sa v rovnako smutnej situácii. Chcel by som Ti touto cestou odkázať, aby si bol silný a nevzdával to. Máš okolo seba najbližších, ktorí Ti určite dodávajú energiu v týchto pre Teba ťažkých chvíľach. Vždy som si Ťa veľmi vážil a obdivoval Ťa za to, čo si v živote dosiahol. Verím, že sa len tak ľahko nevzdáš, drž sa. Tvoj priateľ Karol Polák”

 

Karol Polák bol slovenský športový komentátor. Od detstva bol vedený k športu. Osobitným štýlom komentoval celý rad prenosov z olympijských hier, majstrovstiev sveta, majstrovstiev Európy a podobne.

 

Karol Polák moderoval a komentoval aj exhibičný futbalový zápas pri príležitosti 39. výročia zisku titulu majstra Európy, ktorý získala reprezentácia Československa. Zápas odohrali tímy redakcie Netky.sk a Československý lev – Oklamčák Show Sport Team. Nikdy nezabudneme na skvelú atmosféru, ktorú nám tento legendárny komentátor vytvoril.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies