Posledná ponuka Barcelony za Neymara: 23 miliónov!

NETKY.SK • 24 Máj 2013, 12:38 • 2 min
Posledná ponuka Barcelony za Neymara: 23 miliónov!

RIO DE JANEIRO - Španielsky futbalový gigant FC Barcelona po týždeň trvajúcich rokovaniach údajne predostrel brazílskemu Santosu svoju záverečnú ponuku na prestup talentovaného útočníka Neymara - 23 miliónov eur. Informovala o tom agentúra Sinchua s odvolaním sa na brazílsky denník Estado de S. Paulo.

slovakia

left justify in out

Riaditeľ pre futbalové operácie Barcelony Raul Sanllehi sa vo štvrtok vrátil do katalánskej metropoly z Brazílie, kde sa stretol so funkcionármi Santosu i zástupcami 21-ročného reprezentanta "kanárikov". Podľa lokálnych médií Santos v priebehu šiestich dní postupne odmietol prestupovú čiastku 18 a neskôr i 20 miliónov eur. Neymar má so Santosom kontrakt do MS 2014 a v ňom i "výkupnú" klauzulu vo výške 65 miliónov eur.

Neymarov avizovaný prestup na Nou Camp by ukončil dvojročné špekulácie o budúcnosti ofenzívneho esa, ktoré v 32 stretnutiach za brazílsku reprezentáciu zaznamenalo 20 gólov. Aj preto nikoho neprekvapuje aj záujem ďalších veľkoklubov o jeho služby - FC Chelsea, Real Madrid, Manchester United, Manchester City a Juventus Turín.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies