Poslankyňu SaS napadol útočník po ceste do práce

NETKY.SK • 1 Október 2021, 20:00 • 2 min
Poslankyňu SaS napadol útočník po ceste do práce

BRATISLAVA – Neznámy muž jej spôsobil menšie zranenia, pre ktoré musela vyhľadať zdravotnícku pomoc.

slovakia

left justify in out

Poslankyňa Jana Bittó Cigániková sa dnes stala obeťou neznámeho muža, ktorý ju ráno po ceste do parlamentu napadol. Dôvodom mali byť jej politické názory, ktorými pravdepodobne neraz podráždi nejedného voliča.

 

K útoku sa priznala až v pléne, kde sa diskutovalo o zákone, ktorý predstavila Anna Záborská a jeho cieľom je sprísniť interrupcie. Tesne po incidente dokonca musela vyhľadať pomoc lekára, keďže jej útočník spôsobil menšie zranenia.  

 

„Vy vôbec nemáte páru, prečo sa ženy rozhodnú pre takýto krok a nemáte sa im do toho čo starať. Mimochodom, hovorili ste, že som meškala, meškala som preto, lebo som bola u lekára, lebo ma napadol chlap, ktorý nesúhlasí s mojimi politickými názormi. Tak pred tým, ako niečo poviete, si to overte, ale kolega Cmorej to zvláda. Možno práve preto, že sme takto v konflikte a takto musím vystupovať,“ opísala celý prípad Cigániková. Ako ďalej uviedla, viac sa k danej téme nechce vyjadrovať, keďže útok nahlásila na polícii. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies