Poslankyni Anne Soubry, ktorá je za odstránenie politiky brexitu, sa vyhrážajú smrťou

NETKY.SK • 21 Marec 2019, 22:19 • 2 min
Poslankyni Anne Soubry, ktorá je za odstránenie politiky brexitu, sa vyhrážajú smrťou

LONDÝN - Poslankyni dolnej komory britského parlamentu Anne Soubry sa vyhrážajú smrťou za to, že v otźke brexitu je za zotrvanie Veľkej Británie v Európskej únii a za úplné opätovné pričlenenie sa k spoločenstvu.

slovakia

left justify in out

Soubry pre médiá vyhlásila počas dnešného dňa, že dostáva "veľmi, veľmi vážne vyhrážky ohľadom jej vraždy," pokiaľ svoje stanovisko nezmení. Vysokopostavení predstavitelia polície ju varovali, aby si dávala v týchto dňoch väčší pozor. Z tohto dôvodu sa momentálne ani nechce vrátiť z Londýna do svojho domova v Nottinghamshire. Jej domáca adresa je totiž verejne známa. "Nemôžem sa cez víkend ani vrátiť domov, nie som tam v bezpečí," vyjadrila sa počas dnešného dňa.

 


Soubry nedávno vystúpila z Konzervatívnej strany a spolu s dvomi ďalšími bývalými politikmi strany a ôsmimi z Labouristickej strany založili takzvanú Nezávislú skupinu. Uvažujú však aj o jej pretvorení na politickú stranu. Hlavnou témou, ktorá týchto poslancov spája, je práve snaha o zotrvanie krajiny v únii.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I will be forming the Green Party! 🌳🍃♻️

Príspevok, ktorý zdieľa ♻️Green Party Leader♻️ (@anna.soubry.gbps),



V roku 2016 počas kampane pred referendom o brexite zavraždil krajne pravicový extrémista Thomas Mair labouristickú poslankyňu Jo Coxovú, ktorá sa tiež zasadzovala za zotrvanie Británie v EÚ.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona