Poslanec SaS odmietol vakcináciu, chce vnímať problémy nezaočkovaných!

NETKY.SK • 6 September 2021, 08:24 • 2 min
Poslanec SaS odmietol vakcináciu, chce vnímať problémy nezaočkovaných!

BRATISLAVA – Poslanec Marián Viskupič sa nemôže stretnúť s pápežom Františkom ani zúčastniť Tatrasummitu.

slovakia

left justify in out

Poslanec a šéf parlamentného výboru pre financie a rozpočet Marián Viskupič (SaS) sa nedal zaočkovať aj preto, aby vnímal život a problémy ľudí z tejto strany. Uviedol to na sociálnej sieti. Poďakoval kolegom v politike a aj voličom, že akceptujú jeho „inakosť“.


„Som zmierený s tým, že pre mnohých som sa práve stal dezolátom, tupelom či nezodpovedným. Zároveň sa však snažím zdravo žiť, starám sa o svoju imunitu a mám rád život,“ napísal Viskupič.

Je presvedčený, že práve vzájomný rešpekt a pravdivosť voči sebe, okoliu i covidu je cesta von z koronakrízy. Tvrdí, že očkovanie nie je čarovným prútikom a realita je komplikovanejšia a komplexnejšia.

 



Viskupič spomenul dva príklady, kedy na vlastnej koži pocítil nevýhody odmietania očkovania. Dostal pozvanie na Tatrasummit, ale bez očkovania sa ho nemôže zúčastniť.

 

„Takisto som mohol len poďakovať pani prezidentke za pozvanie na stretnutie so Svätým otcom v Prezidentskom paláci,“ priblížil Viskupič.

 

Myslí si, že na ekonomickom fóre Globsec Tatra Summit by nemali diskutovať len zaočkovaní účastníci. Podujatie a hlavne závery môžu byť podľa neho ochudobnené o určité názory.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies