Poslanec Linhart zrejme nevysloví dôveru novej vláde

NETKY.SK • 26 Apríl 2021, 15:44 • 2 min
Poslanec Linhart zrejme nevysloví dôveru novej vláde

BRATISLAVA - Poslanec Národnej rady SR (NR SR) Patrick Linhart (Sme rodina) bude mať problém s vyslovením dôvery novej vláde. Uviedol to vo svojom stanovisku s tým, že problémom je minister pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR Ján Mičovský (OĽaNO).

slovakia

left justify in out

"S mojou podporou Programového vyhlásenia vlády (PVV) a s vyslovením dôvery novej vláde budem mať problém, pokiaľ v PVV nebude zakomponovaná ochrana spotrebiteľa, ktorú má zabezpečovať Potravinový semafor a pokiaľ aj naďalej bude rezort likvidovať neschopný minister Mičovský..." vysvetlil koaličný poslanec.

 

img


Predseda vlády Eduard Heger (OĽaNO) počas víkendu v diskusnej relácii televízie TA3 V politike povedal, že PVV bude predložené na rokovaní vlády v stredu 28. apríla. Následne plánuje kabinet predložiť dokument NR SR na schôdzi, ktorá sa uskutoční v piatok 30. apríla.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies