Poslanec Blaha prirovnal diskusiu o očkovaní k diskusii o Alahovi

NETKY.SK • 19 Marec 2021, 16:12 • 2 min
Poslanec Blaha prirovnal diskusiu o očkovaní k diskusii o Alahovi

SOVENSKO - Ľuboš Blaha si dnes opäť nedal servítku pred ústa, a neváhal prirovnať slobodu diskusie o očkovaní k diskusii o Alahovi v Saudskej Arábii.

slovakia

left justify in out

Dnes prebehla tlačová beseda strany Smer-SD kde, okrem iného, spomenuli aj dôležitosť prerokovania petície iniciatívy Klíma ťa potrebuje. V neposlednom rade padli aj slová na tému diskusie o očkovaní. Poslanec Blaha sa vyjadril ku "kauze" RTVS a spojenia vakcíny AstraZeneca s úmrtím mladej učiteľky.

 

Súvisiaci článok: Smer-SD bude riešiť núdzový stav na Ústavnom súde

 

img

 

Možno vás bude zaujímať: RTVS mrzí spracovanie reportáže o vakcíne AstraZeneca, ktorou spustili vlnu kritiky na očkovanie

 

"Mám veľké obavy, že na Slovensku je diskusia o očkovaní asi taká slobodná, ako diskusia o Alahovi v Saudskej Arábii," povedal poslanec Blaha na margo prípadu, kedy bola v RTVS odvysielaná reportáž o súvislosti vakcíny AstraZeneca a smrti 38-ročnej ženy. 

 

Súvisiaci článok: Pitva preukázala, že za náhlym úmrtím učiteľky, nie je očkovanie vakcínou od AstraZeneca

 

Člen strany, ktorá na nedávnej tlačovej besede kritizovala novinárov pre kauzu "Únos Vietnamca" sa dnes verejne novinárov zastal. Nepriamo  prirovnal prípad RTVS k prípadu medializácie vraždy Jána Kuciaka. Vyzýva spoločnosť, aby o očkovaní komunikovala vyvážene.

 

Prečítajte si tiež: Fico obvinil vládu z nevzdelanosti a neprofesionality, a novinárov nazval užitočnými idiotmi

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies