Poslancov čakajú výročné správy i rokovanie o Ukrajine

NETKY.SK • 18 September 2014, 08:28 • 2 min
Poslancov čakajú výročné správy i rokovanie o Ukrajine

BRATISLAVA - Diskusia k výročným správam štátnych inštitúcií aj k situácii na Ukrajine čaká poslancov počas 7. dňa 37. schôdze parlamentu.

slovakia

left justify in out

Deň odštartuje rozprava k výročnej správe o činnosti Ústavu pamäti národa za rok 2013, nasledovať bude správa Výboru Národnej rady SR pre obranu a bezpečnosť o stave použitia informačno-technických prostriedkov za rok 2013. 

 

Počas obedňajšej prestávky zasadne zahraničný výbor a výbor pre európske záležitosti, aby pokračovali v rokovaní, ktoré prerušili v stredu popoludní. Spoločné rokovanie výborov by malo prijať uznesenie k situácii na Ukrajine, ktorým sa budú v piatok zaoberať poslanci v pléne národnej rady. Popoludní čaká zákonodarcov tradičná Hodina otázok. Premiér Robert Fico má na nej prerozprávať svoju tlačovú besedu z úradu vlády. "Na Úrade vlády SR sa uskutočnila tlačová konferencia na tému plnenia druhého opatrenia zo sociálneho balíčka na zlepšenie úrovne ľudí. Môžete nám ozrejmiť závery z tejto tlačovej konferencie?" pýta sa premiéra poslanec Smeru-SD Peter Gaži. Gažiho otázka je prvá v poradí. Zoltán Daniš sa svojho straníckeho šéfa pýta: "Vážený pán predseda vlády, mohli by ste nás, prosím, informovať, ako je vaša vláda pripravená realizovať ďalšie opatrenia zo známeho "balíčka" na zlepšenie kvality života občanov?". Rovnakú otázku položil Ficovi ako tretiu aj jeho ďalší spolustraník Antonín Cicoň.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies