Poslanci z OĽaNO: Pán Sulík, vaše slovo stojí za toaletný papier!

NETKY.SK • 22 Marec 2021, 12:05 • 2 min
Poslanci z OĽaNO: Pán Sulík, vaše slovo stojí za toaletný papier!

BRATISLAVA - Chvíľu sa nám mohlo zdať, že by vládna kríza mohla skončiť, ale netrvalo dlho a máme tu opäť ďalšie ostré vyjadrenia na adresu Richarda Sulíka.

slovakia

left justify in out

Premiér Igor Matovič vo svojom včerajšom vyhlásení pripustil svoj možný odchod, ale len v prípade, ak bude splnených niekoľko podmienok. Tie sa však nepozdávali Richardovi Sulíkovi, pod ktorého statusom bránil svojho straníckeho šéfa OĽaNO Erik Ňarjaš.

 


Vaše slovo stojí za toaletný papier

A to vyvolalo znovu vášňe práve pod Sulíkovým statusom, v ktorom zopakoval, že Igor Matovič nie je spôsobilý viesť vládu. "Vaše slovo, p. Sulík, stojí za toaletný papier," napísal. "Povalili ste vládu, teraz sa snažíte o druhú.. Vy ste nespôsobilý byť v politike! Odstúpte a už nevymýšľajte bludy, ľudia potrebujú pomoc, nie tieto vaše večné zámienky na krízu!" dodal Ňarjaš.
img

 

O koho ego vlastne ide?

Veľa ľudí ho podporilo a veľa ľudí ho poslalo radšej tancovať. Ňajraš nebol jediný, kto bránil Igora Matoviča. K vášnicej situácii na sociálnej sieti sa vyjadril aj poslanec parlamentu Ondrej Dostál: "Štátnik myslí na budúce generácie. Politik myslí na budúce voľby. Igor Matovič myslí na svoje urazené ego a osobnú pomstu," . Jeho slová komentoval tentokrát poslanec OĽaNO Juraj Krúpa.

 

img

 

 

"Takže pri akceptovaní podmienok koaličných partnerov myslí Matovič na svoje ego? Alebo ide o ego tých, čo si tie podmienky dávali? Celkom sa bavím," napísal Krúpa. Do rozhovoru sa zapojil poslanec SaS Peter Cmorej. "Juraj Krúpa, ale uvedomuješ si, že začal nové kolo podmienok, že?" položil otázku. "To môžeš vidieť tak len ty," odpísal mu Krúpa. 

 

img

 

Podmienky, s ktorými SaS nesúhlasí:
 

"Aby som premiérovi uľahčil odchod z vlády, ponúkol som aj svoj odchod z vlády. Táto ponuka stále platí," napísal Sulík. "Požadovaný odchod ľudí, ktorí si dovolili mať iný názor - Kolíkovej, Šeligu, Bittó Cigánikovej a Sulíka podľa SaS potvrdzuje, že súčasný premiér rieši osobné animozity a nejde mu o krajinu," uviedol a odmietol, žeby sa SaS mala vzdať tretieho rezortu.  Stále platí, že ak do stredy nedôjde k dohode, ministri za SaS podajú demisiu a strana SaS odchádza z vlády.


 

 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies