Poslanci z nášho parlamentu mali napadnúť muža!

NETKY.SK • 1 August 2022, 11:23 • 2 min
Poslanci z nášho parlamentu mali napadnúť muža!

BRATISLAVA - Štefan Kuffa a jeho syn Filip, nezaradení poslanci NR SR zo strany Život, ktorí sa do parlamentu dostali na kandidátke ĽSNS, čelia trestnému stíhaniu.

slovakia

left justify in out

Obvinenie súvisí s konfliktom medzi Kuffovcami a farmárom. O prípade informuje portál Aktuality.sk a televízia TA3. Prípad sa mal stať ešte minulý rok pri smetisku, ktoré je blízko Kežmarku, odkiaľ Kuffovci pochádzajú. Štefan Kuffa, Filip Kuffa a Gregor Kuffa su obvinení z prečinu nebezpečného vyhrážania. 

 

„Takto primitívne funguje Mikulcova polícia. Obvinili ma s otcom, že sme išli aj s bratom po ceste a jednemu človeku sme povedali, že ho zbijeme/zabijeme? Jedna výpoveď, jeden človek. Problém je, že v ten deň ja som bol na rybačke na Dunaji pri Bratislave, na čo mám dôkazy, a otec bol celý týždeň v Nemecku na krstinách. Trápna snaha očierniť ma pred ohlásením mojej kandidatúry na predsedu prešovskej VÚC," vyjadril sa k celému incidentu Filip Kuffa na sociálnej sieti. 

 

Zo sveta: Obrovský škandál v Anglicku. Otrasie sa britská monarchia v základoch?

 

img

 

Policajný vyšetrovateľ z Kežmarku jediným uznesením obvinil Kuffovcov, z toho dvoch členov parlamentu v decembri 2021. Prešovská polícia pre médiá nateraz neposkytuje žiadne informácie s odvolaním sa na prebiehajúce konanie.

 

Kuffovci majú okrem politiky záujmy aj v poľnohospodárskom biznise. Venujú sa živočíšnej aj rastlinnej výrobe. Ich rodina vlastní v okolí Kežmarku viaceré veľké pozemky. V spore s miestnym farmárom majú byť dlhodobo a spomínaný incident sa mal udiať počas minuloročného leta. 

 

Zo športu: Anglické reprezentantky sú majsterkami Európy vo futbale

 

img

 

Bratia Kuffovci a ich otec Štefan Kuffa sa najprv mali pokúsiť farmára násilne vytiahnuť z auta. Keď sa im to nepodarilo, začali ho slovne i fyzicky napádať. Obe strany sa majú sporiť práve kvôli pozemkom v danej lokalite, kde sa mal skutok stať.

 

Tak ako Filip Kuffa i poslanec Štefan Kuffa obvineni odmieta. Pre Aktuality sa vyjadril takto: Uvedené obvinenie je vykonštruované, politicky motivované, zakladá sa na vymyslenej udalosti, ktorá sa nestala a kde traja svedkovia vystupujú proti jednému. Skutočnosť, že danú informáciu prinášate práve v týchto dňoch, dotvára politickú objednávku."

 

Z domova: Igor Matovič chystá nový projekt, Boris Kollár je razantne proti!

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies