Poslanci Uhliarik a Kuffa lichotili ministerke Zvolenskej!

NETKY.SK • 15 Marec 2013, 09:22 • 2 min
Poslanci Uhliarik a Kuffa lichotili ministerke Zvolenskej!

BRATISLAVA - Jediná žena vo vláde Roberta Fica (Smer-SD) ministerka zdravotníctva Zuzana Zvolenská prijímala dnes v parlamente jeden kompliment za druhým. Nie však za návrhy zákonov, ktoré prišla poslancom predstaviť, ale za svoju krásu. Štefan Kuffa (OĽaNO) sa dokonca v pléne priznal, že ju má rád.

slovakia

left justify in out

Ešte predtým však skonštatoval, že vyzerá "nejaká unavená". To nenechalo chladného exministra zdravotníctva a kritika Zvolenskej Ivana Uhliarika z KDH. Po Kuffovej poznámke pocítil potrebu poukázať na Zvolenskej krásu a tak poznamenal, že "ministerka dnes vyzerá veľmi dobre".

Kuffa sa nedal. "Ja som pani ministerke nepovedal, že vyzerá zle, ale že vyzerá unavená. Ale ona vyzerá stále super, ja už som jej to povedal, a navyše ju mám aj rád," povedal Kuffa. Upozornil, že do Zvolenskej ale nie je zamilovaný, len sa mu páči.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies