Poslanci Smeru svojimi podpismi podporili kandidatúru Fica

NETKY.SK • 3 Január 2014, 13:14 • 2 min
Poslanci Smeru svojimi podpismi podporili kandidatúru Fica

BRATISLAVA - Poslanci za stranu SMER-sociálna demokracia svojimi podpismi podporili kandidatúru Roberta Fica na prezidenta SR.

slovakia

left justify in out

Všetkých 83 poslancov Národnej rady SR za stranu SMER- sociálna demokracia vyjadrilo podporu predsedovi strany SMER-SD Robertovi Ficovi pri jeho kandidatúre na post prezidenta SR. Návrh skupiny poslancov na kandidáta Roberta Fica vo funkcii prezidenta SR predložila predsedníčka poslaneckého klubu SMER-SD Jana Laššáková dnes, 3. januára 2014 predsedovi NR SR Pavlovi Paškovi.


Táto informácia je komerčnou informáciou odvysielanou v znení dodanom klientom, bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA za jej obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá. Originál tejto správy bol odvysielaný v servise Vyhlásenia a oznamy, ktorý je novým informačným servisom agentúry SITA určeným na publikovanie tlačových správ, informácií, vyhlásení a oznamov určených médiám a verejnosti. Texty sú vysielané v znení, dodanom klientom, bez redakčnej úpravy. E-mail: prservis@sita.sk .



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona