Poslanci si dnes uctia exposlanca Františka Gauliedera

NETKY.SK • 28 Marec 2017, 12:56 • 2 min
Poslanci si dnes uctia exposlanca Františka Gauliedera

BRATISLAVA - Poslanci dnes o 17:00 prejavia úctu bývalému poslancovi NR SR Františkovi Gauliederovi, ktorý prišiel o život za tragických okolností v sobotu 25. marca.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom predseda parlamentu Andrej Danko po krátkom poslaneckom grémiu. Zároveň na stredu na 14:00 zvolal ďalšie poslanecké grémium, kde poslanci prerokujú stanoviská k zrušeniu Mečiarových amnestií a milostí.

V stredu o 15:00 poslancom NR SR minister vnútra Robert Kaliňák (Smer-SD) predloží informáciu o využívaní letky ministerstva vnútra za roky 2015 až 2017. Žiadajú o to poslanci za Smer-SD a návrh predložil poslanec Martin Nemky, ktorý vychádzal z medializovaných informácií, že prezident Andrej Kiska využíva letku na cesty, ktoré nie sú vždy služobné. Nemky žiada túto informáciu preveriť a tiež vypracovať informáciu o využití letky aj ostatnými ústavnými činiteľmi.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies