Poslanci musia opustiť kancelárie a ubytovanie do 11. marca

NETKY.SK • 4 Marec 2016, 09:04 • 2 min
Poslanci musia opustiť kancelárie a ubytovanie do 11. marca

BRATISLAVA – Poslanci NR SR musia opustiť poslanecké kancelárie a ubytovanie do 11. marca. Tie budú následne pripravené pre nových zákonodarcov.

slovakia

left justify in out

Týka sa to aj tých, ktorí budú do parlamentu zvolení opätovne. „Poslanci boli vyzvaní, aby najneskôr do 11. marca odovzdali pracovňu poslanca na Západnej terase, prípadne užívaný ubytovací priestor a jeho inventár v ubytovacom zariadení na Kohútovej ulici a taktiež užívaný ubytovací priestor a jeho inventár v ubytovacom zariadení na Námestí Alexandra Dubčeka vrátane kľúčov od týchto ubytovacích priestorov,“ informoval agentúru SITA Odbor komunikácie s médiami a verejnosťou.

 

V roku 2016 na Kohútovej ulici bývalo 33 poslancov. Z toho dve podpredsedníčky NR SR – Erika Jurinová a Jana Laššáková. V ubytovacom zariadení na Námestí A. Dubčeka bolo ubytovaných 52 zákonodarcov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona