Poslanci Mosta-Híd nepodporia zvolenie poslancov ĽSNS do vedenia výborov

NETKY.SK • 1 Apríl 2016, 11:57 • 2 min
Poslanci Mosta-Híd nepodporia zvolenie poslancov ĽSNS do vedenia výborov

BRATISLAVA - Poslanci Národnej rady SR za Most-Híd nepodporia zvolenie poslancov strany ĽSNS do vedenia parlamentných výborov. Oznámil to dnes predseda klubu Mosta-Híd Gábor Gál.

slovakia

left justify in out

"Pre stranu Most-Híd je neprijateľné, aby ľudia s extrémistickými názormi viedli parlamentné výbory. To, že opozičné strany pri vyjednávaniach o zastúpení vo výboroch im tieto miesta ponúkli, je problémom opozičných strán," vysvetlil.

 

Most-Híd rešpektuje, že voliči zvolili ĽSNS do parlamentu, ale odmieta ich politiku. "Je v zásadnom rozpore s našimi hodnotami a postojmi. Naším cieľom bude poukazovať a upozorňovať ľudí na nebezpečenstvo, ktoré z podporovania takýchto strán a extrémizmu jednoznačne vyplýva," poznamenal Gál.

 

Všetky parlamentné strany, ktorým záleží na demokracii a ochrane ľudských práv, by podľa neho mali poukazovať na tieto riziká a nemali by sa približovať rétorike predstaviteľov ĽSNS.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies