Poslanci majú rokovať tento rok ešte 37 dní

NETKY.SK • 5 September 2016, 10:07 • 2 min
Poslanci majú rokovať tento rok ešte 37 dní

BRATISLAVA – Poslanci NR SR by mali stráviť na rokovaniach parlamentu do konca roka 37 pracovných dní. Po letných prázdninách zasadnú prvýkrát v utorok.

slovakia

left justify in out

V septembri majú podľa schváleného harmonogramu schôdzí rokovať jedenásť dní. Rovnaký počet majú naplánovaný aj na október. V novembri a decembri budú rokovať menej. Posledná tohtoročná schôdza je naplánovaná na mesiace november a december, keď prvý mesiac budú rokovať sedem a v decembri osem dní. Poslednýkrát by mali rokovať 16. decembra.


V tomto volebnom období, od marcových parlamentných volieb, zatiaľ poslanci rokovali 24 dní. Doteraz malo byť v parlamente osem schôdzí, dve z nich sú však prerušené. Ide o návrhy opozície vysloviť nedôveru ministrovi vnútra Robertovi Kaliňákovi a premiérovi Robertovi Ficovi (obaja Smer-SD). Parlament má tieto body prerokovať v septembri.
Okrem rokovaní pléna poslanci rokujú aj na zasadnutiach výborov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies