Poslanci by si mali do Vianoc v pléne odrobiť ešte 38 dní

NETKY.SK • 25 August 2013, 14:00 • 2 min
Poslanci by si mali do Vianoc v pléne odrobiť ešte 38 dní

BRATISLAVA - Po septembrovej schôdzi príde októbrové rokovanie. Predseda NR SR Pavol Paška (Smer-SD) ho naplánoval takmer na tri týždne.

slovakia

left justify in out

Tri riadne schôdze a v rámci toho 38 rokovacích dní pléna a niekoľko zasadnutí výborov. Toľko by mali ešte absolvovať poslanci NR SR do konca roku 2013. Zákonodarnému zboru sa pomaly končia letné prázdniny.

Najbližšie nastúpia členovia snemovne do práce 3. septembra, táto schôdza by mala mať tri týždne. Už od 20. augusta však začali zasadať výbory, ktoré musia návrhy zákonov prerokovať.

Po septembrovej schôdzi príde októbrové rokovanie. Predseda NR SR Pavol Paška (Smer-SD) ho naplánoval takmer na tri týždne. Posledná schôdza v roku, na ktorej sa schvaľuje štátny rozpočet, začína 26. novembra a má trvať do 18. decembra. Tieto harmonogramy sú len predbežné, podľa ochoty diskutovať sa rokovanie môže skrátiť alebo predĺžiť.

Mimo tohto plánu by mala poslancov zamestnať aj mimoriadna schôdza NR SR venovaná pokusu o odvolanie ministra obrany Martina Glváča (Smer-SD). Rokovanie chce na základe 30 podpisov iniciovať podpredseda SaS Ľubomír Galko.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona