Poslanci budú rokovať o programe vlády nepretržite až do jeho schválenia

NETKY.SK • 26 Marec 2018, 14:52 • 2 min
Poslanci budú rokovať o programe vlády nepretržite až do jeho schválenia

BRATISLAVA - Poslanci NR SR hlasovaním rozhodli, že o programovom vyhlásení vlády budú rokovať bez prestávky aj v noci.

slovakia

left justify in out

Návrh predniesol podpredseda Smeru Juraj Blanár. V rozprave má vystúpiť ešte 21 zákonodarcov, ktorí sa prihlásili písomne. Každý z nich má k dispozícii na vystúpenie 20 minút. Po ich vystúpeniach sa môžu poslanci prihlásiť do rozpravy ešte ústne.

 

img

Poslanci Národnej rady SR dnes od 9:00 pokračujú v 30. schôdzi NR SR, v prerušenom rokovaní o Programovom vyhlásení vlády SR. Do rozpravy sa v piatok písomne prihlásilo 39 poslancov z opozície. V piatok v pléne vystúpilo len niekoľko zákonodarcov. Všetci však odôvodňovali, prečo novej vláde Petra Pellegriniho dôveru nevyslovia.

 

Po vystúpení všetkých prihlásených poslancov by mali hlasovať o programovom vyhlásení a o vyslovení dôvery novej vláde Petra Pellegriniho.

Podpredseda SaS Ľubomír Galko navrhoval, aby schôdza bola prerušená na hodinu od 17:00. Navrhoval, aby k demonštrantom prišla delegácia zložená zo všetkých poslaneckých klubov. Galkov návrh však v zákonodarnom zbore neprešiel.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies