Poslanca vyšetrujú za to, že v televíznej diskusii vytiahol revolver

NETKY.SK • 10 Júl 2012, 04:42 • 2 min
Poslanca vyšetrujú za to, že v televíznej diskusii vytiahol revolver

Poslanca vyšetrujú za to, že v televíznej diskusii vytiahol revolver - Krimi Poslanca jordánskeho parlamentu Muhammada Šawabku vyšetrujú pre incident, keď v televíznej diskusii vytiahol na svojho oponenta revolver. Informovala o tom jordánska prokuratúra.

slovakia

left justify in out

img

Poslanca jordánskeho parlamentu Muhammada Šawabku vyšetrujú pre incident, keď v televíznej diskusii vytiahol na svojho oponenta revolver. Informovala o tom jordánska prokuratúra.  
      V televíznom programe vysielanom na živo Šawabka najprv hodil po politickom aktivistovi Mansúrovi Muradovi topánku a potom naňho namieril pištoľ. K výstrelu, našťastie, nedošlo.
      Hádka a potýčka sa odohrala vo štvrtkovej večernej diskusii televízie Josat o Sýrii. Šawabka najprv označil Murada za špióna sýrskeho prezidenta Bašára Asada. Murad, bývalý palestínsky partizán, následne obvinil politika z práce pre izraelskú tajnú službu Mossad.
      Rozzúreného Šawabku, ktorý po oponentovi hodil topánku a spoza nohavíc vytiahol pištoľ sa moderátor snažil spočiatku bezúspešne upokojiť.
      Murad poslanca obvinil z pokusu o vraždu. "Šiel ma zabiť a mal by byť za to potrestaný," povedal Murad v pondelok po podaní žaloby.
      Prokurátor pre agentúru AP uviedol, že vyšetrovanie skúma aj to, ako sa zbraň dostala do štúdia.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies