Poslanca Martina Čepčeka vylúčia z klubu OĽaNO. Dôvodom je, že hlasoval za zákony z dielne ĽSNS

NETKY.SK • 12 Máj 2021, 18:56 • 2 min
Poslanca Martina Čepčeka vylúčia z klubu OĽaNO. Dôvodom je, že hlasoval za zákony z dielne ĽSNS

BRATISLAVA – Dôvodom vylúčenia poslanca Národnej rady SR Martina Čepčeka z vládneho klubu Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti (OĽaNO) by malo byť jeho hlasovanie za zákony opozičnej Kotlebovci – Ľudová strana Naše Slovensko.

slovakia

left justify in out

Uviedol to poslanec NR SR Ján Krošlák (OĽaNO) pre portál Webnoviny.sk. Práve pre toto hlasovanie dostal Čepček začiatkom februára od klubu „dištanc“.

 

Nemohol sa tak zúčastňovať na zasadnutiach klubu v parlamente a tri mesiace využívať jeho výhody. Predseda klubu Michal Šipoš pre portál potvrdil, že tento stav bude trvať ešte aj počas júnovej schôdze.

Krošlák predpokladá, že Čepček bude po troch schôdzach parlamentu z klubu vylúčený. Je podľa neho evidentné, že nemá záujem dostať sa naspäť a na základe jeho hlasovaní nemá záujem požívať ich výhody. Z daných dôvodov ho považuje už za opozičného poslanca.

 

„Už niekoľkokrát som sa pýtal predsedu poslaneckého klubu Michala Šipoša, že ako je to so mnou. Informáciu, ktorú som dostal 4. februára, bola, že nemôžem chodiť na klub a nemám výhody klubu. Počítal som, že 4. mája, čo sú tri mesiace, sa vyjadria a povedia mi, ako je to so mnou. Doteraz informácie nemám,“ povedal Čepček pre portál. Dodal, že na rokovania klubu nechodil od 4. februára.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona