Posadnutá: Žena minula na výrobky s Hello Kitty 50-tisíc!

NETKY.SK • 12 Jún 2014, 12:56 • 2 min
Posadnutá: Žena minula na výrobky s Hello Kitty 50-tisíc!

LONDÝN - Britská zberateľka Natasha Goldsworth minula 50-tisíc libier (v prepočte približne 62-tisíc eur) na výrobky s motívom Hello Kitty.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročná bývalá cvičiteľka koní vlastní 10-tisíc kusov hračiek, domácich potrieb, bižutérie či oblečenia, ktoré nazbierala za 15 rokov. Svoj jednoizbový byt naplnený týmito výrobkami nazýva Kitty Kingdom, teda Kráľovstvo Kitty. "Žijem v mojej maličkej ružovej lagúne so všetkými mačičkami, rozveseľujú ma a mňa teší, že ich mám okolo seba," uviedla Goldsworth. "Predtým než sem niekto príde, musím ho varovať, lebo veľa ľudí to nezvládne," prezradila tiež.

 

Výrobky s Hello Kitty začala Goldsworth zbierať v roku 2000, keď jej spolužiak z Japonska daroval zápisník s touto kreslenou postavičkou. Odvtedy si kupuje čoraz väčšie výrobky vrátane záclon, nábytku či dokonca tematický vianočný stromček. Väčšinu vecí si necháva doviezť z Japonska alebo USA, mnoho dostala od priateľov. 

 

Hoci jej záľuba mužov skôr odrádza, vášnivá zberateľka si už premyslela, ako bude vyzerať jej svadba. "Na vrchu torty chcem mať Hello Kitty a otec tiež súhlasil, že si dá ružovú viazanku," vyhlásila Goldsworth. Ako tiež priznala, pre rozširovanie zbierky sa musela vzdať rôznych vecí, ako napríklad dovoleniek. Verí však, že jej záľuba pomôže aj iným. Pri príležitosti tohtoročných 40. narodenín postavičky sa plánuje spojiť s jej tvorcami, japonskou spoločnosťou Sanrio, a vyzbierať peniaze na liečbu chronického zápalu pankreasu, ktorým trpí aj ona. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona