Poručníkmi Bobbi Kristiny Brown sa stali jej otec a teta

NETKY.SK • 9 Máj 2015, 10:21 • 2 min
Poručníkmi Bobbi Kristiny Brown sa stali jej otec a teta

LOS ANGELES - Poručníkmi Bobbi Kristiny Brown, dcéry zosnulej americkej speváčky a herečky Whitney Houston, sa stali jej otec Bobby Brown a jej teta Pat Houston.

slovakia

left justify in out

Rozhodol o tom sudca s tým, že dvojica bude mať na starosti rozhodnutia o zdravotnej starostlivosti. O právnické a majetkové záležitosti sa zas bude starať právnička Bedelia Hargrove. V piatok o tom informovali právni zástupcovia Bobbyho Browna a Pat Houston.


Dvadsaťdvaročnú Bobbi Kristinu našiel 31. januára v bezvedomí vo vani jej partner Nick Gordon spolu s kamarátom Maxom Lomasom. Muži jej poskytli kardiopulmonálnu resuscitáciu a zavolali záchranku. Tá ju previezla do nemocnice v meste Roswell v Georgii, kde ju uviedli do umelého spánku. Po niekoľkých dňoch ju potom premiestnili do Emory University Hospital v Atlante, kde podstúpila tracheotómiu. Bobbi Kristinu koncom februára prebrali z kómy, no po tom, ako mala záchvaty, ju opäť uviedli do umelého spánku. Od marca sa nachádza v nemenovanom stredisku v Georgii, kde sa koncom apríla prebrala z umelého spánku a lekári ju odpojili od prístrojov zabezpečujúcich jej vitálne funkcie. Podľa slov jej starej mamy Cissy Houston však Bobbi Kristina naďalej nereaguje na žiadne podnety a má nenávratne poškodený mozog.


Obdobnú situáciu zažila rodina aj pred troma rokmi. Jej matku Whitney Houston našli 11. februára 2012 bez známok života vo vani hotelovej izby v Beverly Hills. Oficiálnou príčinou úmrtia hviezdy filmov Osobný strážca (1992) či Kazateľova žena (1996) bolo utopenie. Cudzie zavinenie vyšetrovatelia vylúčili. Štyridsaťosemročná Houston mala v čase úmrtia v tele aj kokaín, marihuanu a rôzne lieky.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies