Portugalský futbalista Nani odišiel z Melbourne už po desiatich zápasoch

NETKY.SK • 31 Máj 2023, 10:45 • 2 min
Portugalský futbalista Nani odišiel z Melbourne už po desiatich zápasoch

MELBOURNE - Portugalský futbalista Nani opúšťa tím Melbourne Victory, za ktorý stihol odohrať len desať ligových zápasov. Jeho pôsobenie u protinožcov definitívne ukončilo vážne zranenie kolena.

slovakia

left justify in out

Portugalský futbalista Nani opúšťa tím Melbourne Victory, za ktorý stihol odohrať len desať ligových zápasov. Bývalý hráč Manchestru United podpísal zmluvu s austrálskym klubom minulý rok, no nenaplnil očakávania a v tamojšej najvyššej súťaži A-League nedal ani jeden gól. Jeho pôsobenie u protinožcov definitívne ukončilo vážne zranenie kolena.

 

"Klub by sa rád poďakoval Nanimu za jeho prínos a želá mu všetko najlepšie do budúcnosti," uviedlo vedenie Victory vo vyhlásení, z ktorého citovala agentúra AFP. Tridsaťšesťročný krídelník prišiel do Austrálie po pôsobení v Benátkach.

 

Okrem Manchestru United, s ktorým štyrikrát vyhral anglickú Premier League, obliekal počas kariéry aj dresy Sportingu Lisabon, Fenerbahce Istanbul, Valencie, Lazia Rím či Orlanda City. Na konte má 112 štartov a 24 gólov za portugalskú reprezentáciu. Melbourne Victory obsadilo v tejto sezóne A-League predposledné 11. miesto.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona