Portugalská nominácia: Na Pohári konfederácií bez Edera či Renata Sanchesa

NETKY.SK • 25 Máj 2017, 15:02 • 2 min
Portugalská nominácia: Na Pohári konfederácií bez Edera či Renata Sanchesa

LISABON - Tréner portugalskej futbalovej reprezentácie Fernando Santos oznámil nomináciu na Pohár konfederácií FIFA, v ktorej prekvapujúco chýbajú talentovaný Renato Sanches i autor víťazného gólu z finále EURO 2016 Eder. Lídrom úradujúcich európskych šampiónov by mal byť kanonier Realu Madrid Cristiano Ronaldo.

slovakia

left justify in out

Portugalsko čaká najprv domáci prípravný zápas s Cyprom (3. júna), následne cestuje do Lotyšska na súboj kvalifikácie MS 2018 (9. júna) a 18. júna nastúpi na úvodný duel Pohára konfederácií proti Mexiku. V základnej skupine sa stretne ešte s domácim Ruskom a Novým Zélandom.

 

Santos vynechal z 24-členného kádra Renata Sanchesa, ktorý doplatil na to, že nedostáva veľa príležitostí v Bayerne Mníchov. Namiesto toho sa ocitol v nominácii portugalskej dvadsaťjednotky.

 

Nominácia Portugalska:

brankári: Rui Patricio, Beto (obaja Sporting Lisabon), Jose Sa (FC Porto)

obrancovia: Bruno Alves (Cagliari), Cedric Soares (Southampton), Eliseu, Nelson Semedo (obaja Benfica Lisabon), Jose Fonte (West Ham), Luis Neto (Zenit Petrohrad), Pepe (Real Madrid), Raphael Guerreiro (Borussia Dortmund)

stredopoliari: Adrien Silva, William Carvalho (obaja Sporting Lisabon), Andre Gomes (FC Barcelona), Danilo Pereira (FC Porto), Joao Mario (Inter Miláno), Joao Moutinho (AS Monaco), Pizzi (Benfica Lisabon)

útočníci: Andre Silva (FC Porto), Bernardo Silva (AS Monaco), Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Gelson Martins (Sporting Lisabon), Ricardo Quaresma (Besiktas Istanbul), Nani (FC Valencia)

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies