Portugalci v generálke deklasovali Írsko: Návrat Ronalda

NETKY.SK • 11 Jún 2014, 07:35 • 2 min
Portugalci v generálke deklasovali Írsko: Návrat Ronalda

EAST RUTHERFORD - Futbalisti Portugalska absolvovali úspešnú generálku pred prvým súbojom na MS v Brazílii. V noci na stredu deklasovali v prípravnom stretnutí na štadióne MetLife v americkom East Rutherforde Írsko 5:1, keď už v polčase viedli jednoznačne 3:0.

slovakia

left justify in out

Dvoma gólmi sa pod výhru favorita podpísal útočník Hugo Almeida, hlavnou hviezdou duelu bol však jeho spoluhráč Cristiano Ronaldo, ktorý sa zotavil po problémoch so stehenným svalom a kolenami. Kanonier madridského Realu hýril na ihrisku aktivitou a bol aj blízko ku gólu, jeho strela z priameho kopu však skončila na pravej žrdi.

      

Zverenci trénera Paula Benta zakončili prípravu s bilanciou dve víťazstvá a jedna remíza, úvodný duel na šampionáte v Brazílii ich čaká 16. júna, keď narazia na Nemecko. V náročnej G-skupine sa stretnú ešte s USA a Ghanou.
      
Prípravný zápas:
      

Portugalsko - Írsko 5:1 (3:0)
Góly: 2. a 37. Almeida, 20. Keogh (vlastný), 77. Vierinha, 83. Coentrao - 52. McClean, 46.063 divákov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies