Portugalčan André Gomes to má v Barcelone ťažké. Šatňa ho vníma ako Ronaldovho stúpenca

NETKY.SK • 3 Apríl 2017, 14:20 • 2 min
Portugalčan André Gomes to má v Barcelone ťažké. Šatňa ho vníma ako Ronaldovho stúpenca

BARCELONA - Portugalský futbalový reprezentant André Gomes nemá v španielskom klube FC Barcelona po minuloročnom prestupe z Valencie "na ružiach ustlané".

slovakia

left justify in out

V doterajšom priebehu sezóny stále naplno neočaril svojimi výkonmi a zdá sa, že za tým môže byť úplne nečakaný problém. Je Portugalčan a dobrý kamarát Cristiana Ronalda, čo podľa španielskych médií nevonia veľkému konkurentovi najlepšieho futbalistu sveta - Lionelovi Messimu. Dokonca údajne natoľko, že vyslovil nespokojnosť s vlaňajšou 42-miliónovou posilou a zasadzuje sa o to, aby sa Barcelona po sezóne hráča zbavila.

 

Španielsky web Diario Gol informoval, že Messi sa nedokáže povzniesť nad skutočnosť, že André Gomes a Cristiano Ronaldo sú napriek konkurenčným klubovým značkám, za ktoré hrávajú, veľkí kamaráti. Obaja sú však spoluhráčmi v portugalskej reprezentácii a minulý rok sa spoločne tešili zo zisku titulu majstrov Európy.

 

Dvadsaťtriročného záložníka po šampionáte vo Francúzsku spájali s transferom do Realu Madrid. Gomes si napokon zvolil barcelonský dres a niekoľko dní po spečatení prestupu vyhlásil, že ho nesmierne potešilo, keď mu tento krok v kariére odobril aj C. Ronaldo.

 

Messi a ďalší starší hráči v šatni Barcelony údajne vnímajú Gomesa ako Ronaldovho stúpenca a zásadne medzi sebou nerozoberajú súkromné veci, keď je v blízkosti tento mladý Portugalčan.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona