Portotca talentových súťaží Simon Cowell bude mať syna!

NETKY.SK • 4 September 2013, 10:26 • 2 min
Portotca talentových súťaží Simon Cowell bude mať syna!

LOS ANGELES - Britský hudobný magnát Simon Cowell a jeho priateľka Lauren Silverman budú mať zrejme syna.

slovakia

left justify in out

Americký denník Daily News o tom informoval nemenovaný zdroj z okolia páru. "Simon sa veľmi teší, že bude mať chlapca," uviedol. Bábätko by sa malo narodiť vo februári.

Päťdesiattriročný Cowell potvrdil, že čaká dieťa s Lauren Silverman pre BBC koncom augusta pred slávnostnou premiérou snímky This Is Us o chlapčenskej formácii One Direction. "Som hrdý, že budem otcom. Je to niečo, o čom som predtým nerozmýšľal, ale teraz mám z toho dobrý pocit. Veci v mojom živote sa menia k lepšiemu. Lauren je veľmi výnimočná žena," vyhlásil vtedy Cowell, ktorý sa so Silverman zblížil v čase, keď sa jej vzťah s manželom Andrewom Silvermanom, blízkym priateľom Cowella, rozpadal. Dvojica sa v súčasnosti rozvádza. 

Simon Cowell sa stal verejne známym najmä vďaka jeho úlohe porotcu v súťažiach Pop Idol, The X Factor, Britain's Got Talent a American Idol. Okrem toho je aj vlastníkom televíznej spoločnosti Syco TV, ktorá stojí za projektmi X Factor a Got Talent. Je manažérom medzinárodnej opernej pop-vokálnej skupiny Il Divo, ktorú aj vytvoril. Magazín The Hollywood Reporter ho vo svojom zozname najmocnejších ľudí v televíznom priemysle za rok 2009 zaradil do prvej 50-tky a v rokoch 2004 a 2010 nechýbal v stomiestnom zozname najvplyvnejších ľudí podľa magazínu Time. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona