Portoričania si uctili zosnulého herca Paula Walkera a spôsobili dopravný chaos

NETKY.SK • 4 December 2013, 18:04 • 2 min
Portoričania si uctili zosnulého herca Paula Walkera a spôsobili dopravný chaos

SAN JUAN - Polícia v Portoriku vydala vyše 100 blokových pokút vodičom, ktorí zorganizovali karavánu vozidiel na počesť zosnulého amerického herca Paula Walkera známeho z filmov Rýchlo a zbesilo a vytvorili tak obrovské dopravné zápchy po celom hlavnom meste karibskej krajiny. Informovala o tom dnes tlačová agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Walker pricestoval v polovici roka 2010 do Portorika, kde v metropole San Juan a okolitých oblastiach nakrúcal piatu filmovú časť Rýchlo a zbesilo. Policajný koordinátor dopravy Jorge Hernández dnes informoval novinárov, že policajti rozdali najmenej 72 blokových pokút za prekročenie povolenej rýchlosti a zadržali šesť ľudí podozrivých z jazdy pod vplyvom alkoholu. Hernández dodal, že vodiči v utorok večer zastavili premávku v tuneli v San Juane a na moste neďaleko portorického medzinárodného letiska. Policajný koordinátor ešte uviedol, že preplnené boli dve kľúčové hlavné cesty.

Hollywoodsky herec Walker zahynul v sobotu 30. novembra v kalifornskom Los Angeles, keď auto, v ktorom sa viezol ako spolujazdec, narazilo, explodovalo a pohltil ho požiar.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies