Portoričan Cotto sa rozlúčil s kariérou prehrou s Alim

NETKY.SK • 3 December 2017, 11:47 • 2 min
Portoričan Cotto sa rozlúčil s kariérou prehrou s Alim

NEW YORK - Portorický boxer Miguel Cotto absolvoval v sobotu svoj posledný zápas v kariére, v newyorskej Madison Square Garden sa rozlúčil prehrou s Američanom Sadamom Alim.

slovakia

left justify in out

Duel trval plných 12 kôl, na stranu Aliho sa priklonili všetci traja rozhodcovia v pomeroch 115:113, 115:113 a 116:112 a získal opasok WBO vo velterovej váhe.

Tridsaťsedemročný Cotto očividne nestačil tempu o osem rokov mladšieho oponenta, v siedmom kole si navyše privodil zranenie ľavej ruky, ale pokračoval v súboji. "Z výkonu mám dobrý pocit, niečo sa stalo s mojím ľavým bicepsom, ale nechcem sa vyhovárať. Sadam vyhral. Bol to môj posledný zápas. Som v pohode, chcem byť šťastný doma s mojou rodinou," povedal Cotto, ktorý zakončil kariéru so 41 víťazstvami a 6 prehrami. Ali sa zlepšil na 26 víťazstiev a jednu prehru.

Cotto bol počas svojej bohatej kariéry držiteľom šiestich opaskov v štyroch hmotnostných kategóriách a hoci prehral šesť zápasov, bolo to aj s takými boxerskými velikánmi ako Canelo Álvarez, Floyd Mayweather či Manny Pacquiao.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies