Portland za každú stovku v koši nakŕmi fanúšikov

NETKY.SK • 8 Október 2013, 13:46 • 2 min
Portland za každú stovku v koši nakŕmi fanúšikov

PORTLAND - Priaznivci Portland Trail Blazers budú v novej sezóne basketbalovej NBA drukovať svojim obľúbencom zrejme ešte viac než zvyčajne.

slovakia

left justify in out

Klub z Oregonu totiž s najznámejším svetovým reťazcom rýchleho občerstvenia uzavrel zmluvu na päť rokov a podľa nej za každý zápas, v ktorom tím nastrieľa sto bodov, dostanú fanúšikovia bezplatný voucher na obloženú žemľu s mletou klobásou a vajíčkom.

"Toto je jeden z najpopulárnejších promo-spôsobov v oblasti športu. Hluk publika sa bude výrazne stupňovať, keď sa skóre domáceho tímu bude blížiť k stobodovej hranici. Extra hladina energie v hale ešte zvýrazní našu výhodu domáceho prostredia," uviedol na klubovom webe jeho prezident Chris McGowan. 

Portland môže začať kŕmiť fanúšikov od 2. novembra, keď nastúpi proti finalistovi uplynulej sezóny San Antonio Spurs. Počas tohto zápasu dostanú priaznivci ešte bez ohľadu na výsledok jeden voľný kupón na spomenutý pokrm ako "oslavu novej spolupráce s reťazcom", druhý môžu získať v prípade, ak bude na svetelnej tabuli svietiť aspoň stovka v súperovom koši.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies