Portál kamkam ponúka exkluzívne tipy za kultúrou, vínom či športovaním

NETKY.SK • 22 Júl 2013, 09:48 • 2 min
Portál kamkam ponúka exkluzívne tipy za kultúrou, vínom či športovaním

BRATISLAVA – Nový špecializovaný online portál www.kamkam.eu je ponukou pre skvalitnenie informácii v turistickom ruchu pre záujemcov zo Slovenska a Českej republiky.

slovakia

left justify in out

"Uverejňujeme zaujímavé, povedala by som exkluzívne, fajnové 'pikošky' a tipy pre dovolenku a kratšie pobyty s možnosťou športovania, poznávania lokalít kultúrneho dedičstva zapísané v zozname Unesco a iné zaujímavé miesta, či kam za dobrým vínom alebo regionálnymi tradíciami. Ponúkame aj ubytovanie vo vybraných lokalitách. Je to nový portál, ktorý v takomto duchu a forme neexistuje na slovenskom a českom trhu," zdôvodnila pre TASR jeho iniciátorka Beata Havranová z bratislavskej agentúry B.H. Promotion. 

Podľa nej portál vznikol po mnohoročnom pôsobení v rámci propagácie turizmu a na základe prieskumu. Je s akcentom na rakúsky trh, ktorý ona veľmi dobre pozná. To dokumentujú informácie z Burgenlandu, Korutánska, Dolného Rakúska, Soľnohradska a iných rakúskych častí. Tiež sú tam tipy z Maďarska, severného Talianska, Švajčiarska, Francúzska a samozrejme aj zo slovenských regiónov či českých Jeseníkov. 

Vyznávači aktívneho pohybu si okrem pešej a cykloturistiky môžu vybrať golf, wellness, lyžovanie či adrenalínové športy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies