Poriadny úlovok: V Španielsku zhabali 1,5 tony kokaínu a zatkli desať podozrivých

NETKY.SK • 18 September 2015, 12:17 • 2 min
Poriadny úlovok: V Španielsku zhabali 1,5 tony kokaínu a zatkli desať podozrivých

MADRID - Španielske úrady skonfiškovali 1,5 tony kokaínu a zatkli desať podozrivých osôb z gangu, ktorý doviezol drogu z Južnej Ameriky na veľkých lodiach, z nich potom náklad vyložil pri severnom pobreží Španielska na menšie výletné lode a tie ho dopravili na pevninu.

slovakia

left justify in out

Civilná garda v dnešnom vyhlásení uviedla, že agenti pri raziách v štyroch rôznych oblastiach Španielska zatkli štyroch Španielov, troch Argentíncov, Brita, holandského občana a Paraguajčana.

 

Kokaín našli v dome v severnej provincii Bizkaia, informovala tlačová agentúra AP. Polícia zhabala aj 12 vozidiel a lodné navigačné zariadenie.

 

Úrady začali vyšetrovanie po tom, ako agenti Civilnej gardy v júni zastavili dve vozidlá v provincii Zaragoza na severovýchode krajiny a našli v nich takmer 100 kilogramov kokaínu a zadržali dvoch vodičov.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies