Poradca austrálskeho premiéra obvinil OSN zo zavádzania sveta

NETKY.SK • 8 Máj 2015, 15:27 • 2 min
Poradca austrálskeho premiéra obvinil OSN zo zavádzania sveta

SYDNEY 8. mája (SITA/Reuters) - Jeden z hlavných poradcov austrálskeho premiéra Tonyho Abbotta spochybnil varovania OSN pred hroziacimi katastrofálnymi dôsledkami globálneho otepľovania.

slovakia

left justify in out

 Podľa v piatok zverejnených slov Mauricea Newmana sa organizácia takto snaží koncentrovať svoju politickú moc do svojich rúk. Dokumentoval tým odpor Abbottovej vlády reagovať na podnety OSN, ktorá krajine vyčíta vysoký objem skleníkových plynov produkovaných najmä jej tepelnými elektrárňami. Podľa Newmana používa OSN falošné modely o stúpajúcej teplote planéty s cieľom uškodiť demokracii a zaviesť autoritatívnu vládu.

 

"Skutočná agenda je sústredenie politickej autority. Globálne otepľovanie je pasca. Ide o nový svetový poriadok pod kontrolou OSN. Odporuje kapitalizmu a slobode a urobil z environmentálneho katastrofizmu ľudovú tému v záujme dosiahnutia svojho cieľa," napísal Newman v článku pred denník Australian.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies