Populárny nemecký komik Karl Dall čelí podozreniu zo znásilnenia

NETKY.SK • 29 November 2013, 08:44 • 2 min
Populárny nemecký komik Karl Dall čelí podozreniu zo znásilnenia

BERLÍN - Populárny nemecký komik Karl Dall (72), ktorého začiatkom novembra zadržali v švajčiarskom St. Gallene a ktorý následne strávil štyri dni vo vyšetrovacej väzbe, poprel osobne i prostredníctvom svojho advokáta tvrdenia o znásilnení istej 43-ročnej švajčiarskej novinárky v Zürichu.

slovakia

left justify in out

Kauza je však predmetom vyšetrovania zo strany tamojšej prokuratúry pre podozrenie zo spomínaného trestného činu. Informovalo o tom dnes internetové vydanie denníka Bild i tlačová agentúra DPA.

Podľa komikových slov, ktoré priniesla bulvárna tlač, sa novinárka pokúsila zneužiť profesionálny kontakt s jeho osobou na prienik do jeho súkromia s cieľom vyťažiť z toho finančné výhody. Keď s tým neuspela, obvinila ho zo znásilnenia. Údajnú obeť označil za závislú gamblerku, ktorá má dlhy a ktorá sa už v minulosti zamerala podobným spôsobom na iného prominenta.

Jedna z najznámejších osobností nemeckej televíznej zábavy Karl Dall je ženatý od roku 1971 a s manželkou Barbarou má dcéru. Je i šťastným starým otcom jednej vnučky. Rodák z Emdenu nemal, ako to dnes jednoznačne vyhlásil jeho advokát Marc Engler, ani pohlavný styk so spomínanou dámou, ktorá síce v septembri z vlastnej iniciatívy zamierila na jeho hotelovú izbu, kde bola mimoriadne aktívna, avšak komik ju adekvátne usmernil. Karl Dall, ktorý sa pozitívne vyjadril o korektnosti švajčiarskych justičných úradov, je podľa právneho zástupcu pripravený na spoluprácu s príslušnými orgánmi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies