Populárny herec Ashton Kutcher trpí závažným ochorením, choroba ho pripravila o zrak i sluch

NETKY.SK • 10 August 2022, 16:59 • 2 min
Populárny herec Ashton Kutcher trpí závažným ochorením, choroba ho pripravila o zrak i sluch

LOS ANGELES - Známemu hercovi pred dvomi rokmi diagnostikovali závažné autoimúnne ochorenie.

slovakia

left justify in out

Ashton Kutcher sa zo svojej choroby a jej symptómov vyznal až teraz, počas epizódy programu Running Wild With Bear Grylls: The Challenge. Pre médiá uviedol, že trvalo takmer celý rok, kým sa dostal z najhoršieho stavu, pri ktorom mal problémy s chôdzou, koordináciou, no najmä so sluchom a zrakom. 

 

Prečítajte si aj: Známa herečka Anne Heche takmer uhorela, je v kóme

 

obrazok

 

Vaskulitída, ktorou herec trpí, spôsobuje opuch a zúženie krvných ciev. Medzi sympómy patrí aj horúčka, migréna a silná únava. Môže tiež spôsobiť zvonenie v ušiach, necitlivosť končatín a krvácanie do pľúc. V najextrémnejšom prípade môže spôsobiť slepotu alebo aneuryzmu. 

 

Kutcher v rozhovore uviedol, že hoci si prešiel peklom a stále sa so svojím nevyliečiteľným ochorením vyrovnáva, spravilo ho to silnejším. Zmienil aj to, na čo zdraví ľudia často zabúdajú.

 

„Naozaj si zdravie nevážime, kým ho nestratíme. Kým sa jedného dňa nezobudíte a neviete, či ešte niekedy budete chodiť alebo počuť. Či sa vám vráti zrak," povedal herec. 

 

img

 

Ashton bol dlhoročným manželom Demi Moore, neskôr si však založil rodinu s Milou Kunis, s ktorou hral ako mladý v známej tv show Tie roky sedemesiate. Spolu vychovávajú dvoch synov Wyatta a Dimitriho. Kutcher v závere rozhovoru uviedol, že práve manželka mu je najväčšou oporou. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona