Popredný člen skupiny takáčovcov je mŕtvy

NETKY.SK • 6 August 2020, 21:29 • 2 min
Popredný člen skupiny takáčovcov je mŕtvy

Mafiánska skupina, tiež známa ako "takáčovci", sa sústreďovala najmä v Bratislave. V máji tohto roku obvinila polícia osem osôb z ich radov, pričom Martin Mikulec bol na úteku. Z najnovších správ sa však dozvedáme, že bezpečnostné zložky štátu ho našli mŕtveho.

slovakia

left justify in out

Obesený 

Na úteku pred políciou bol okem Mikulca aj Juraj Almáši. Podľa informácii portálu topky.sk našli prvého menovaného v Zlíne v Českej republike. Visel zo steny a nejavil žiadne známky života.

 

Martin Mikulec patril medzi hlavné postavy "takáčovcov". Z podielu, ktorý získaval nelegálnou činnosťou, sa mali podplácať sudcovia aj policajti. Boli považovaní za najsilnejšiu skupinu, ktorá "podnikala" v hlavnom meste od 90. rokov 20. storočia. Zameriavali sa najmä na Ružinov , Petržalku a centrum Bratislavy. Ich narastajúce chápadlá sa postupom času dostali aj do Nitrianskeho a Trnavského kraja.

 

img

 

Podľa Topiek je zaujímavé na smrti Mikulca to, že jeho vražda prišla v čase, keď pred NAKA vypovedá ďalší významný člen gangu prezyvaný aj ako "Indián". Až ďalšie vyšetrovanie odhalí viac skutočností.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies