Popredný bulharský rozhodca Todorov dostal stop na neurčito

NETKY.SK • 5 November 2013, 12:27 • 2 min
Popredný bulharský rozhodca Todorov dostal stop na neurčito

SOFIA - Popredný bulharský futbalový rozhodca Svetoslav Todorov dostal zákaz činnosti na dobu neurčitú za svoj výkon v ligovom zápase Černo More Varna - CSKA Sofia (2:1). Informovala agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Bulharský futbalový zväz v pondelok udelil Todorovovi zákaz, pričom reagoval na silné protesty CSKA. Podľa zástupcov klubu z hlavného mesta rozhodca výrazne ovplyvnil výsledok stretnutia. "Moje svedomie je čisté. Odpískal som to, čo som videl," reagoval Todorov.

Podľa viacerých zdrojov bol však spomínaný zápas plný kontroverzných rozhodnutí hlavného arbitra. V 33. minúte vyrovnali domáci na 1:1 po priamom kope krídelníka Varny Simeona Rajkova, ktorý nasledoval po vymyslenom faule na kapitána Georgi Ilieva. "Vyrovnali sme po štandardnej situácii, ktorá nemala byť. Nebol to faul," povedal Iliev.

Ďalší diskutabilný moment sa zrodil pred víťazným gólom domácich. Todorov nariadil pokutový kop proti hosťom po minimálnom kontakte kapitána CSKA Todora Jančeva s Rajkovom, pričom Španiel Bacari sa z bieleho bodu nemýlil. Strata CSKA Sofia na vedúci Ludgorec Razgrad sa po tejto prehre natiahla už na osem bodov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies