Popredné herečky sú za zrodom Britskej ligy proti plastickej chirurgii

NETKY.SK • 19 August 2011, 12:48 • 2 min
Popredné herečky sú za zrodom Britskej ligy proti plastickej chirurgii

Popredné herečky sú za zrodom Britskej ligy proti plastickej chirurgii

slovakia

left justify in out

img

Špičkové herečky súčasnosti, Kate Winsletová, Rachel Weiszová a Emma Thompsonová zriadili Britskú ligu proti plastickej chirurgii, ktorou mienia bojovať proti čoraz intenzívnejším tlakom továrne na sny, aby herečky podstupovali plastické operácie.
      Kate Winsletová (35) sa na stránkach londýnskeho denníka Daily Telegraph nechala počuť, že tomu nikdy nepodľahne, že je to v rozpore s tým, čo osobne vníma ako prirodzenú krásu. Totálne odmietavý postoj zaujíma voči botoxovým injekciám.
      Rachel Weiszová (41) konštatovala, že skutočne krásna je iba prirodzenosť.
      Emna Thompsonová (52) vníma súčasnosť ako obdobie, v ktorom mnohí potrebujú v šesťdesiatke pôsobiť ako 30-roční.
       S kolegyňami sa zhoduje aj ďalšia šarmantná stálica svetovej kinematografie Salma Hayeková (44), ktorá pre časopis Allure poznamenala, že každá žena má právo usilovať sa o zachovanie mladosti, avšak nie cestou plastickej chirurgie. Takto získané výhody nepovažuje osobne za krásu, aj keď zmiznú napríklad vrásky.
      Využívanie silikónových a botoxových injekcií stále odmieta aj niekdajšia jednoznačná odporkyňa plastickej chirurgie Gwyneth Paltrowová (38), ktorá však svoj názor pomaly koriguje. Pre nemeckú mutáciu spoločenského magazínu OK pripustila napríklad možnosť korekcie prsníkov po kojení, aj keď sa od iných márnivosťou motivovaných zákrokov dištancuje.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies