Popradskí policajti cez víkend zachraňovali samovrahov

NETKY.SK • 25 Júl 2016, 14:26 • 2 min
Popradskí policajti cez víkend zachraňovali samovrahov

POPRAD - Popradskí mestskí policajti majú za sebou rušný víkend, dvakrát ich privolali k situáciám, v ktorých hlavní aktéri hazardovali s vlastným životom.

slovakia

left justify in out

"Prvý prípad sa odohral v nedeľu o 19:50, keď bola hliadka mestskej polície vyslaná na Tajovského ulicu v Poprade, na ktorej sa podľa oznamovateľa neznámy muž s lanom vyhrážal zámerom ukončiť svoj život," informoval dnes zástupca náčelníka mestskej polície Milan Slota. Hliadka privolala zdravotnícku pomoc, ktorá 46-ročného muža odviezla do nemocnice na ošetrenie.

 

"O necelé dve hodiny na to prijal pracovník stálej služby oznam, podľa ktorého pobiehal po streche vstupu do železničnej stanice polonahý muž. Hliadka na mieste zistila, že ide o muža, ktorý chce skočiť z okna budovy stanice ŽSR nachádzajúceho sa vo výške približne šesť metrov," dodal Slota. Muža sa policajtom spolu s hasičmi a posádkou Rýchlej zdravotnej pomoci podarilo bezpečne zložiť na zem a následne odviezť do popradskej nemocnice.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona