Popradskí hokejisti nemajú ľad, prípravu na korčuliach posunuli

NETKY.SK • 22 Júl 2013, 11:34 • 2 min
Popradskí hokejisti nemajú ľad, prípravu na korčuliach posunuli

POPRAD - Hokejisti HK Poprad museli svoj začiatok prípravy na ľade pred novou sezónou nečakane posunúť. Pôvodne ju mali odštartovať už v pondelok 22. júla, ale škrt cez rozpočet im urobila porucha na chladiacom systéme zimného štadióna.

slovakia

left justify in out

Ako informovala internetová stránka popradského klubu, od nedele 14. júla sa na ZŠ mesta Poprad spustila výroba ľadovej plochy. Už po niekoľkých hodinách od spustenia sa ale pokazil snímač jedného z troch kompresorov a dva dni na to porucha celého bloku kompresora vyradila z činnosti aj ďalší. Pokazili sa tak dva z troch kompresorov zabezpečujúcich chladenie ľadovej plochy. 

Správa zimného štadióna však intenzívne pracuje na odstránení poruchy, náhradný diel na opravu snímača kompresora č. 3 by už mal byť k dispozícii a s výrobou ľadu by sa malo opätovne začať v priebehu pondelka. Oprava pokazeného kompresora č. 1 si ale vyžiada dlhší čas.

Jednotlivé družstvá HK ŠKP Poprad a HK Poprad sa doposiaľ pripravovali na suchu a na ľad by podľa optimistických odhadov mohli vykorčuľovať v závere tohto týždňa. 

Prevádzku zimného štadióna zabezpečuje mesto Poprad, ktoré je aj jeho vlastníkom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies