Popradčana Rapáča možno čaká až polročná pauza

NETKY.SK • 27 September 2014, 11:02 • 2 min
Popradčana Rapáča možno čaká až polročná pauza

POPRAD - Hokejový útočník HK Poprad Richard Rapáč má problémy s kolenom a čaká ho dlhá pauza. Dvadsaťsedemročný ľavý krídelník sa zranil minulú nedeľu v súboji Tipsport extraligy v Martine v polovici tretej tretiny po strete s domácim obrancom Petrom Smrekom. V súčasnosti má Rapáč ortézu od členka k stehnu a čaká na výsledky ďalších vyšetrení.

slovakia

left justify in out

"Hneď som vedel, že je to zlé. Potom, ako ma odniesli z ľadu, mi to dali do dlahy a išiel som autobusom domov. Na druhý deň som absolvoval vyšetrenie v Bratislave. Určite ma v najbližších dňoch čaká artroskopia kolena, čo je pauza minimálne na šesť týždňov,“ uviedol pre Korzár Richard Rapáč. Lekári po prvotných vyšetreniach stanovili diagnózu - natrhnutý bočný väz v kolene. Pre opuchnutie a naliatie krvou čakajú rodáka zo Spišskej Novej Vsi ďalšie vyšetrenia a možno aj dlhšia pauza. "Ak sa potvrdí aj poškodený meniskus, môžem pauzovať aj pol roka. Múdrejší budem až na budúci týždeň, keď mi to odpuchne,“ povzdychol si podľa Korzára útočník HK Poprad. 

 

Rapáč prišiel pod Tatry pred touto sezónou z Banskej Bystrice. Predtým pôsobil v Litvínove. Do zranenia stihol odohrať šesť stretnutí, v ktorých strelil dva góly a pridal rovnaký počet asistencií. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies