Poprad začne doma, pribudol aj Vaic

NETKY.SK • 10 September 2013, 16:28 • 2 min
Poprad začne doma, pribudol aj Vaic

POPRAD - Hokejisti HK Poprad začnú novú sezónu vo svojom domovskom meste. Aj keď v poslednom čase sa objavili viaceré špekulácie, že klub po sporoch s radnicou odíde inam, sťahovanie sa zatiaľ nekoná.

slovakia

left justify in out

"Chlapci normálne trénujú a pripravujú sa na sezónu v Poprade. Vo štvrtok maľujeme reklamy a čiary na štadióne, pripravujeme ho na otvorenie ročníka. Sezónu začneme v Poprade a v nedeľu privítame Košice," povedal pre agentúru SITA manažér HK Poprad Jozef Frühauf.

Pod Tatrami začali prípravu na sezónu s odchovancami a mladými hráčmi, postupne sa zapájali do tréningového procesu aj skúsení harcovníci Arne Kroták či Radoslav Suchý. Najnovšou akvizíciou je Ľubomír Vaic. Tridsaťšesťročný skúsený útočník dohral poslednú sezónu v Poprade, po jej skončení koketoval s riaditeľovaním v Spišskej Novej Vsi. Keďže na Spiši sú viaceré problémy, rozhodol sa pokračovať v kariére v Poprade.

"Po tom, čo sme vyrovnali záväzky, sa zapojil do tréningového procesu. Prišli aj odchovanci Lapšanský zo Sparty a Mlynarovič z Košíc, káder máme v tejto chvíli na otvorenie sezóny pripravený. Nevylučujem však príchody a ani odchody. Ciele sú jasné - zapracovať do kádra čo najviac odchovancov a postúpiť minimálne do semifinále play-off," doplnil Jozef Frühauf.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona