Poprad v príprave zatiaľ bez Krotáka, skúsení hráči trénujú individuálne

NETKY.SK • 19 Máj 2015, 10:16 • 2 min
Poprad v príprave zatiaľ bez Krotáka, skúsení hráči trénujú individuálne

POPRAD - Hokejisti HK Poprad začali od minulého týždňa s letnou prípravou na sezónu 2015/2016 Tipsport extraligy, i keď úvodný zraz mali už v 19. týždni. Nový tréner Pavel Paukovček má zatiaľ k dispozícii iba mladých hráčov, svoju účasť na tréningovom procese prisľúbil Arne Kroták, ktorý je momentálne chorý. Ľuboš Bartečko, Radoslav Suchý, Štefan Fabian a Lukáš Hvila trénujú individuálne.

slovakia

left justify in out

Popradčania absolvujú prípravu na suchu tradične v domácich podmienkach, vyžívať budú zimný štadión a raz v týždni absolvujú výbeh do Vysokých Tatier. "Začali sme minulý týždeň od pondelka, robíme veľa vecí do rýchlosti, obratnosti, pracujeme na nestabilných podložkách bosu a využívame fit lopty, samozrejme nechýba posilňovňa. Toto sa bude v prvej polovici prípravy viac-menej opakovať, teda v prvých štyroch týždňoch. Nové veci pribudnú až v druhej polovici, kde sa zameriame viac na rýchlosť a dynamiku," uviedol pre TASR hlavný kormidelník Paukovček, ktorý má v popradskom kádri aj svojho syna Lukáša.

 

K družstvu spod Tatier sa zatiaľ pridal iba Erik Piatak, prípadné posily by sa mali objaviť až v druhej polovici prípravy na suchu, keďže niektorí hráči ešte čakajú na prípadné ponuky z iných klubov. "Zatiaľ prišli iba hráči z juniorky, odišlo viacero hráčov, ktorí už s nami nebudú v priebehu zimy. Sú to Tomáš Sýkora, Peter Boltun, Matúš Matis, Juris Štals, Dávid Gríger, Jakub Makovský a Jaroslav Kasík. Ide o pomerne veľké sito. Posily budeme riešiť neskôr," prezradil Paukovček a k brankárskej otázke dodal: "Čo sa týka brankárskej jednotky, tak máme prísľub od Matúša Kostúra. Je to na dobrej ceste, dúfame, že zostane v Poprade. Jeho dvojkou je momentálne Juraj Sedlačko."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona