Poprad v KHL je smiešny a zaváňa to hanbou, tvrdí Říha

NETKY.SK • 23 Júl 2010, 07:33 • 2 min
Poprad v KHL je smiešny a zaváňa to hanbou, tvrdí Říha

Poprad v KHL je smiešny a zaváňa to hanbou, tvrdí Říha

slovakia

left justify in out

img

Vstup klubu Lev Poprad do Kontinentálnej hokejovej ligy sa nepozdáva českému trénerovi Spartaka Moskva Milošovi Říhovi. Vôbec sa mu nepáči narýchlo ukutá forma tohto projektu.
      "Je to veľmi smiešne. Oni nevedia, čo ich čaká. Len tie prelety, hotely a jedlo, o hráčoch ani nehovoriac. Veď dnes nemajú ani chlapa a to je mesiac do ligy. Bojím sa, že po dvoch mesiacoch by z toho mohla byť hanba," citoval český denník Sport Říhu, známeho z pôsobenia v bratislavskom Slovane.
      Skúsený kormidelník sa zmienil aj o Zbyňekovi Irglovi. "On o nich vôbec neuvažuje a oni píšu, že už je tam. A vôbec, aj keby to poskladali, na všetko si budú musieť zvykať. Napríklad, my nie sme bohatý klub a v polovici sezóny často riešime veci, aby sme to vôbec zvládli."
      Okrem organizačných problémov si Říha myslí, že pozliepaný Lev by čakal aj krutý štart na ľade. "Ruské tímy budú zo začiatku veľmi nepríjemné. Zoberte si napríklad, že by české mužstvo vyhralo niekde v Rusku. To si neviem predstaviť," dodal Říha.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona