Poprad skúša brankára Filipa Landsmana

NETKY.SK • 19 Január 2015, 09:37 • 2 min
Poprad skúša brankára Filipa Landsmana

POPRAD - Po vyše dvoch desaťročiach sa v zostave hokejistov Popradu objavilo meno Landsman. V stopách otca Jaroslava sa vydal brankár Filip Landsman.

slovakia

left justify in out

Šancu dostal v nedeľu v zápase extraligy proti Piešťanom. Zo siedmich striel havranov inkasoval dvakrát a od druhej tretiny zostal iba na striedačke. Poprad napokon súboj vyhral 4:3 po predĺžení.

 

"Som tu na skúške, uvidíme, ako to bude vyzerať ďalej. Všetko to záleží na trénerovi. Prišiel som, aby som sa pokúsil vybojovať si v Poprade miesto popri Matúšovi Kostúrovi. Dnes som dostal šancu, žiaľ, nevyšlo to. Našťastie sme vyhrali. Súper dvakrát vystrelil, tečovali to, veľa som toho nevidel a padlo to do bránky. Taký je hokej. Tréner chcel dať cez prestávku tímu nejaký nový impulz, preto ma stiahol," povedal pre denník Korzár Landsman. Dvadsaťštyriročný gólman už v tejto sezóne okúsil extraligu v drese Žiliny. 

 

Na Poprad má príjemné spomienky aj otec rodáka z Pardubíc Jaroslav Landsman. "Otec bol rád, keď sa dozvedel, že idem na skúšku do Popradu. Nemá však prsty v tom, že som tu. On má na Poprad pekné spomienky, dúfam, že niečo podobné sa podarí aj mne. Páči sa mi tu, je to tu fajn, na profesionálnej úrovni. Musím na sebe zamakať, aby som tu zostal," dodal pre Korzár Filip Landsman. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies