Poprad aj tento rok zverejní mená dlžníkov na internete

NETKY.SK • 25 Január 2017, 16:27 • 2 min
Poprad aj tento rok zverejní mená dlžníkov na internete

POPRAD – Mesto Poprad aj tento rok zverejní na svojej internetovej stránke zoznam daňových dlžníkov na miestnych daniach a miestnom poplatku.

slovakia

left justify in out

Zoznam bude na internetovej stránke od 15. februára, pôjde o dlžníkov, u ktorých ako správca dane eviduje nedoplatky na dani z nehnuteľností, za psa, za užívanie verejného priestranstva, za ubytovanie, za predajné automaty, za nevýherné hracie prístroje, ako aj nedoplatky na miestnom poplatku za komunálne odpady a drobné stavebné odpady evidované k 31. decembru 2016.

 

„Týka sa to fyzických osôb, u ktorých nedoplatok presiahol 160 eur a právnických osôb, u ktorých nedoplatok presiahol 1 600 eur,“ informoval dnes prostredníctvom tlačovej správy komunikačný manažér mesta Marián Galajda.


Dlžníci môžu svoje nedoplatky uhradiť obvyklým spôsobom, a to bankovým prevodom, poštovým poukazom alebo priamo do pokladnice Mestského úradu v Poprade, v hotovosti či platobnou kartou. „Pri platbách je dôležitý variabilný symbol, ktorý je uvedený v zasielaných rozhodnutiach, alebo je možné si ho zistiť u zamestnancov oddelenia daní a poplatku na druhom poschodí mestského úradu,“ upozornil Galajda.


Mesto Poprad vyzýva všetkých dlžníkov, aby svoje nedoplatky uhradili najneskôr do 9. februára 2017 a vyhli sa tak zverejneniu svojho mena, respektíve obchodného mena na internetovej stránke mesta. „V prípade, ak si občan alebo obchodná spoločnosť potrebuje overiť, či je dlžníkom na daniach a poplatku, môže tak urobiť na telefónnom čísle 0910 890 272 denne počas úradných hodín,“ doplnil komunikačný manažér mesta Poprad.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies